joi, 7 martie 2013

Diminata...


-Esti OK?
-Da, cescuta mea cu laptic de dimineata, sunt foarte bine.Doar putin obostita de dimineata, o nimica toata cu siguranta o sa imi revin eu mai tarziu.
-Dar ce grea e diminata asta pentru tine!!!
-Nici n-ai idee...
Mda in gandul meu vorbesc dimineata cu cescuta mea de lapate, din cauza lipsei de somn, tota noaptea hipi-hipi pe facebook, tra-la-la-la pe twiter, ura-ura pe tumblr  si na-na-na la telefon cu prieteni.Ce sa zic noaptea nu am somn, iar diminata nu stiu pe unde sa mai dorm.Si cand ma gandesc ca am scoala ce chef mai am sa stau treaza, de ma doare...
Din moment ce sunt singura, odata m-am gandit sa ma casatoresc cu Moring, dar din moment ce nu prea ne intlnineam am lasat balta relatia si asa ca m-am casatorit cu Night pentru ca ne intalnim mereu, fapt fiind o relatie foarte solida...Pai nu ma luati in seama la ora asta c-am aberez, nu am ce face imaginatia ma cam lasat, asa ca compun randuri fara noima, doar in increcarea de a face o postare. Nu stiu cat de reustita este, dar de apreciat ca m-am chinuit ici-pi-colo sa fac ceva....


Hei totus trebuie sa recuperez timpul pierdut in care nu am facut nimik la blog, mda eu cam asa umplu golorile..V-am pupat prajiturelele mele, pe alta dat.



Semnat:


Yami, good good tummy

533012_468717263184124_45184447_n_large

Ma plictiseam asa ca am pus poza asta cu niste delicatese dulci de tot...(daca o sa ma mai holbez incontinuare la el, cred ca o sa imi creasca glicemia)

"Le-as manca pe tote, dar mie mila de Raisa ca nu o sa mai aiba ce sa bage la burtica, un copil are nevoi de legume(duluciuri) ca sa creasca si sa se fac mare si sexy, deci am sacrificat resturile ca sa i dau si ei, sa nu mai planga burtica...am zic eu aprope pasandu-mi de enervanta mea sora de 5 anisori, dar drgalasa foc(mda are cu cine sa semne)"

                                                             -de Zoey din Cronicile lui Zoey(care le-am inceput la postare "My escape")




SEMNAT:


 

Copyright © Otherwise the Book. Template created by Volverene from Templates Block
WP by WP Themes Master | Price of Silver