sâmbătă, 7 decembrie 2013

Christmas is comeing!!!

..

Dupa cum bine stiti mai este foarte putin pana la Craciun. Un dintre cele mai iubite sarbatori din intreaga lume.Astept cu mare nerabdare Craciunul, banuiesc ca si voi sunteti la fel de nerabadatori ca si mine de Craciuna.
Este asa frumos Craciunul, te apropie mai mult de cei dragi si va obliga sa sati impreuna in acea seara mirifica si va simtiti foarte bine impreuna si parca va-ti dori sa nu se mai termine "The Christmas Night". Mancati si va distrati impreuna, jucati tot felul de joculete in familie, va uitati la aceleas filme pe care le-ati vazut si Craciunul terecut despre "Un nimeni care vrea sa distruga Craciunul si pe Mosu" si intr-un final se caieste si nu vrea sa mai fac rau Craciunului si lui Nenea Mosu, afara ninge si te uiti pe fereastra la fulgii de nea cum se astern pe pamantul inghetat si partea ce mai incitanta deschideti impreuna cadourile si va bucurati de ele si dupa toate astea va plictisiti, luati un pahar de sampanie si va holbati intruna la bradul stralucitor.
Si dupa toate aceste nebuni trebuie sa si dormiti dar oamani fara somn ca mine rasfoiesc mini biblioteca in cautarea unei carti pe care sa o citeasca toata noaptea ca sa nu se plictiseasca.
Cam asa este Craciunul in familia mea.

christmas snowmen

Stiu ca mai sunt doua saptamani pana la Craciun si ca probabil am scris prea rapid recenzia, dar oamanei maniaci de Craciun ca si mine ar scrie si cu 2 luni ianinte sa vina  Craciunul.

Slooooow


I'm waiting. ( It's only 17 day's)

i want snow


 

Copyright © Otherwise the Book. Template created by Volverene from Templates Block
WP by WP Themes Master | Price of Silver